طرز تهیه انار بیج

  • سولماز سلطانی
  • چهارشنبه ۱۸ تیر ۹۹
  • ۱۷:۳۵

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر( خالواش ، چوچاق ، جعفری، گشنیز ، نعنا) پاک و خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار غلیظ و ترش ۱ قاشق غذا خوری

همچنین بخوانید:

طرز تهیه انار بیج :
سبزی خرد شده را با چند قاشق روغن سرخ کنید و کنار بگذارید پیاز خرد شده را با دو قاشق روغن تفت داده تا سبک شود و رنگش کمی تغییر کند بعد گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید رب انار نمک و فلفل را بهمراه ۴ لیوان آب اضافه کنید و روی شعله ملایم اجازه بدید تا گردو بپزد وجا بیافتد زیر قابلمه یا گمج شعله پخش کن بزارید.

بعد از ۱ ساعت سبزی سرخ شده که شامل(جعفری، گشنیز، نعنا، چوچاق، خالواش) دو تا سبزی اخری از سبزی های محلی شماله که میتونید هر موقع شمال رفتید تهیه کنید و در فریزر نگهداری کنید اگه نداشتید پونه رو جایگزین کنید که البته دیگه اون عطر و طعم خاص رو بهتون نمیده در تمام فصل سال هم میشه از شمال تهیش کرد.

گوشت چرخ کرده را بهمراه ۱ عدد پیاز رنده شده اب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه با هم مخلوط کرده و ورز دهید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و به اندازه گردو جدا کنید و گرد کنید در مقدار کمی روغن تفت داده و در خورش بیاندازید و اجازه بدید تا خورش جا افتاده و به روغن بیافتد بعد از ۱ ساعت خورش آماده است و بهمراه پلو سرو کنید.

منبع: ashapzi99

  • نمایش : ۱۳۲
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی