متبل بادمجان(motabbal)

  • سولماز سلطانی
  • چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹
  • ۰۹:۳۵

متبل یکی از معروفترین پیش غذا یا غذای جانبی مدیترانه ای است. که با بادمجون یا کدو درست میشه که خیلی هم خوشمزه است.

مواد لازم

1 عدد بادمجون دلمه ای بززگ یا 4-5 عدد بادمجون معمولی

5-6 قاشق غذاخوری ارده

1/2 لیمو سنگی

1 عدد پیاز کوچک

6-7 حبه سیر

نمک و فلفل به میزان لازم

همچنین بخوانید:

مراحل پخت:

بادمجون رو با پوست روی شعله مستقیم اجاق گاز کبابی کنید.

پوست بادمجون رو کنده روی تخته با چاقو ساطوری کنید.

پیاز رو خیلی ریز کنید و سیر رو له یا رنده، با هم یه کوچولو تفت بدید.

بادمجونو بهش اضافه کنید و دو سه دقیقه باشه و از روی حرارت بردارید.

ارده، نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید. آماده شد به همین سادگی.

منبع: irooniblog

  • نمایش : ۱۶۱
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی