خورش کرفس

  • سولماز سلطانی
  • شنبه ۲۳ فروردين ۹۹
  • ۱۰:۰۷

خورش کرفس

خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد

مواد اولیه

  • آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
  • نعناع 50 گرم
  • فلفل به مقدار لازم
  • جعفری 150 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • لیمو عمانی 3عدد
  • گوشت 250 گرم (گوسفندی)
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • کرفس 250 گرم
  • پیازپیاز 1عدد یزرگ
  • زعفران 3 قاشق غذا خوری (اختیاری)

طرز تهیه خورش کرفس

ابتدا در ظرف مناسب پیاز ها را خرد کرده و نیمه سرخ میکنیم .سپس گوشت را قطعه قطعه کرده و به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.پس از تفت دادن همه ادویه شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران اب کرده را به غذا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روی حرارت برمیداریم .ساقه کرفس را به اندازه 2 تا 3 سانتی متر برش زده کنار میگذاریم.برگ های کرفس را هم خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری ریز شده ببا روغن تفت میدهیم.

همچنین بخوانید:

سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری اب جوش به مواد قبلی اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا غذا چند قل بزند .حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم بپزد.زمانی که دو ساعت از طبخ خورش گذشت ساقه کرفس برش داده شده را به غذا اضافه میکنیم و یک ساعت به خورش زمان میدهیم تا خوب بپزد.حدود نیم ساعت آخر ابغوره یا گرد غوره را به مواد اضافه میکنیم .البته اضافه کردن لیمو عمانی هم همزمان با اضافه کردن ابغوره انجام میشود.

برگرفته از مجله : http://matbakhman.blog.ir

  • نمایش : ۱۴۷
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی